Behandlingar

Vi kan utföra alla typer av behandlingar på plats

Behandlingar från rot till krona

Du är alltid knuten till en och samma tandläkare

På mottagningen kan vi utföra alla typer av behandlingar på plats. Det innebär att du i de allra flesta fall slipper bli remitterad vidare. Vi har gedigen erfarenhet av alltifrån traditionell bastandvård till titanskruvsoperationer och tandblekning.

Det viktigt att du känner dig trygg och därför är du  knuten till en och samma tandläkare hos oss. Vid akuta besvär erbjuds du behandling av annan tandläkare om din ordinarie tandläkare inte är på plats.
www.alltomdinatander.se finns bra beskrivningar av det mesta inom tandvården.

Laserbehandling

Vi använder modern och
avancerad teknik

Modern teknik och avancerad utrustning tillsammans med kontinuerlig utbildning, gör att vi kan utföra skonsammare behandlingar med hög precision och goda resultat. För mer information läs mer här.

Lugnt och personligt bemötande

Samtala med oss om
hur du vill ha det.

Många människor känner obehag inför sitt tandläkarbesök eller kanske rentav drar sig för att boka en tid. Vi har lång erfarenhet av att hantera tandvårdsrädsla och vill gärna ge dig  hjälp med hur behandlingen ska utföras på bästa möjliga sätt. Dessutom är du knuten till en och samma tandläkare för att du ska känna dig trygg. Tillsammans med ett lugnt och personligt bemötande arbetar vi för att du ska känna dig väl omhändertagen.

 

God munhälsa för livet

Vår tandhygienist hjälper dig till en god munhälsa

 

Vårt gemensamma mål är att du ska ha friska tänder och en fräsch mun genom förebyggande behandling och information om hur du på bästa sätt sköter tänderna hemma för att undvika hål och andra bekymmer.

Vår tandhygienist behandlar tandlossning, tar bort tandsten och missfärgningar samt putsar och polerar tänderna. Hennes viktigaste uppgift är dock att hjälpa dig till att bli frisk i munnen och hålla dig frisk genom att informera och instruera dig till att sköta din munhygien så bra det bara går.

I många fall räcker det med ett eller två besök om året hos tandhygienisten men vid aktiv tandlossning kan det behövas flera behandlingstillfällen under en begränsad tid.

Förebyggande tandvård utförs också av våra duktiga tandsköterskor.

Barntandvård

Hos oss är hela
familjen välkommen

Barn och unga vuxna till och med 22 år har kostnadsfri tandvård även hos privattandläkare. Vi har stor vana vid att möta patienter i alla åldrar och att ge dem en positiv upplevelse av besöket.

Mottagningen är ansluten till Praktikertjänst AB och vi arbetar i enlighet med Praktikertjänsts interna kvalitetssystem. Läs mer här.